Lekser og baking! (passionformakeup)

Lekser og baking!Hei bloggen :)

I dag har jeg bare vært på skolen, som vanelig. Har vært sliten i det siste, men det begynner å gå over, så det er bra! Det kommer en fjortissminkevideo! Den ble _spesiel haha. Men må redigere den først!

Når jeg kom hjem fra skolen, begynte jeg med lekser, jeg er ferdig med mesteparten nå! Yay. Nå er jeg i full gang med baking! Hveteboller med sjokoladebiter... NAM. Nå står bollene til heving, og jeg gjør meg ferdig med resten av leksene! I går hadde jeg det veldig travelt, og rakk dessvere ikke å blogge, det skal det bli slutt på! Dere skal få flere updates dagelig! ALLE DAGER. 

På fredag reiser jeg til Støren, skal prøve å få til en del blogging, men jeg vet ikke om det er internett der! Finner nok ett sted om de ikke har det hjemme, vi skal til besteforeldrene mine, de bor utenfor Trondheim, ca 8 timer med bil (inkludert pause!).. Gleder meg veldig til å se dem. Vi ser de så sjelden og de bor i Hellas halve året (bare fordi de syntes det er deilig å varmt der, HAHA.), så da blir det enda sjeldnere! Men de er der alltid på bursdagene mine! Og det er koselig. 

Har fått noen kommentarer på at jeg er så "sykt rosablogger," ok, jeg har ett rosabloggnavn (jeg vet..), men det betyr ikke att JEG er en rosablogger. Og selvom jeg blogger om sminkw, så er jeg ikke fjortis. Men sminke er en av interesene mine. Og om du ikke liker bloggen, trenger du ikke lese den. 

Her er det noen bilder fra i dag!

Pappa kom hjem fra Kina i går (?) og da hadde han med mye rart! Fikk ett par ekte kinesiske pærleøredobber (yaay.) og masse kinesisk tyggis! De smakte UTROLIG rart, sikelig søtt. Haha, men morsomt. 


Bolledeigen hever :)
 • 13.11.2012 kl.17:08
  lekser er kjipt men gøyt å bake!:)
  13.11.2012 kl.17:11
  Kjempe fin blogg, stå på videre!

  Hadde blitt utrolig glad for en kommentar tilbake ♥
  13.11.2012 kl.17:24
  Kjempe fin blogg ,eg og elsker a bake :)
  13.11.2012 kl.18:23
  Navn: Tusen takk! Ja, baking er herlig!

  Til dere andre: tusen takk for tilbakemeldinger :-)


  Skriv en ny kommentar

  Design: Ina Anjuta

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits