passionformakeup -

Støren!

Heihei! Sorry at det ikke ble blogging i går.. satt i bilen hele dagen, på vei til Støren! Det er i Trønderlag, bloggens hovedstad.. HAHA. DEt var en utrolig lang reise, og når vi kom frem jeg gikk bare rett og la meg. I dag har vi vært i Trondheim på café! Det var utrolig hyggelig og møte bestemamma og bestepappa igjen! Nå sitter jeg foran peisen deres og koser meg! Ellers i dag var vi på godishopping, namnam! Mye godt ble det hvertfall! Fikk også kjøpt inn litt decor og julegaver til folk, så det var bra!

Har foresten opprettet den nye bloggen, så heretter blir dette en blogg hvor jeg fokuserer mer på makeup, mote ol. Den nye bloggen heter mselma.blogg.no 

Så jeg håper dere komme til å lese den bloggen!

Blogges!

 • Skal lage personlig blogg! Og litt annen info..

  Heihei! Jeg følte at denne bloggen ble altfor mye.. MEG. Så, jeg lager en annen blogg hvor dere kan lese om alt det her, jeg kommer nok til å fortsette å blogge på denne her, rett og slett fordi jeg føler denne bloggen funker bra! Jeg søker fortsatt header og design, har fått ett par henvendelser, men vil gjerne ha fler! "Vinneren," bli linket, om du har blogg! Så jeg kommer til å poste ett innlegg med hva den nye bloggen heter! I dag har jeg hatt utviklingsamtale, det er noe alle har, med foreldre og lærer... PINLIG. Det gikk bra, men det er jo flaut, virkelig. Ellers i dag har jeg bare slappet av, gjort lekser, spist sjokoladeboller (de var NYDELIGE!) vært på skolen og det vanelige! Deilig dag! Har begynt å få utrolig vondt i ryggen, så skal til legen :(( 

  - Vi blogges.  Gleder meg bare så UTOLIG til jul nå! Skal bli herlig! Dette bildet er fra julen i fjor (?)! 

 • SØKER DESIGN OG HEADER!

  Hei kjære bloggleser! (wow, rar start..)

  Jeg søker header og design! Vil du lage til meg? Kontakt meg på passionformakeup@live.no

  Det er mailadresen min, og om det er noe du lurer på, om du vil sponse meg eller hva det skal være, så kontakter du meg der! Jeg svarer!

  Det var egentlig alt jeg skulle si i dette innlegget, SÅ DET ER BARE Å KONTAKTE MEG, OM DU VIL LAGE HEADER OG/ELLER DESIGN TIL MEG :) 

 • Lekser og baking!

  Hei bloggen :)

  I dag har jeg bare vært på skolen, som vanelig. Har vært sliten i det siste, men det begynner å gå over, så det er bra! Det kommer en fjortissminkevideo! Den ble _spesiel haha. Men må redigere den først!

  Når jeg kom hjem fra skolen, begynte jeg med lekser, jeg er ferdig med mesteparten nå! Yay. Nå er jeg i full gang med baking! Hveteboller med sjokoladebiter... NAM. Nå står bollene til heving, og jeg gjør meg ferdig med resten av leksene! I går hadde jeg det veldig travelt, og rakk dessvere ikke å blogge, det skal det bli slutt på! Dere skal få flere updates dagelig! ALLE DAGER. 

  På fredag reiser jeg til Støren, skal prøve å få til en del blogging, men jeg vet ikke om det er internett der! Finner nok ett sted om de ikke har det hjemme, vi skal til besteforeldrene mine, de bor utenfor Trondheim, ca 8 timer med bil (inkludert pause!).. Gleder meg veldig til å se dem. Vi ser de så sjelden og de bor i Hellas halve året (bare fordi de syntes det er deilig å varmt der, HAHA.), så da blir det enda sjeldnere! Men de er der alltid på bursdagene mine! Og det er koselig. 

  Har fått noen kommentarer på at jeg er så "sykt rosablogger," ok, jeg har ett rosabloggnavn (jeg vet..), men det betyr ikke att JEG er en rosablogger. Og selvom jeg blogger om sminkw, så er jeg ikke fjortis. Men sminke er en av interesene mine. Og om du ikke liker bloggen, trenger du ikke lese den. 

  Her er det noen bilder fra i dag!

  Pappa kom hjem fra Kina i går (?) og da hadde han med mye rart! Fikk ett par ekte kinesiske pærleøredobber (yaay.) og masse kinesisk tyggis! De smakte UTROLIG rart, sikelig søtt. Haha, men morsomt. 


  Bolledeigen hever :) • Bloggsøndag!

  Heihei! Sorry at det ikke ble noe oppdate i går. Jeg hadde rett og slett ikke tid, sorry. Men nå er det tid for ett innlegg! Jeg har spilt inn video, og holder på å redigere den! Dette blir bra. Ellers i dag har det regnet så utrolig mye, masse masse regn. Så dro vi ut på tur, fordi en vi kjenner som har brukket beinet, så vi går på tur med hundene hennes! De er to utrolig søte små gordon settere. Det er sikelig nydelige! Etter turen dro vi hjem å spiste ribbe (tidelig, jeg vet.), noe som var UTROLIG godt. Nå har familen dratt på middag til bestemor og bestefar, vi skal spise pinnekjøtt (tidlig ute med julematen i år ass.), åh. Det er så utrolig godt! Jeg gleder meg utrolig mye. I morgen så er det bare vanelig skoledag, ikke noen planer. Skal på fotball trening da, håper været bli bedre til den tid. Jeg går foresten på fotball 3 ganger i uka :)

  Beklager att dette innlegget ble kort, men det bli bedre!

  Fant dette gammle bildet av meg, hahah. Fikk helt latterkrampe! 

  // Har dere hatt en bra helg? //

   

 • Lørdag!

  Heihei! Da var det lørdag, og tid for blogg! Nå ligger jeg i sofaen, spiser muffins, drikker cola, ser på tv og blogger! Jeg elsker helger, hvor man kan slappe ordentlig av! Det blir dessvere ikke noe makeup i dette innlegget, men det kommer et innlegg i kveld, hvor jeg skal ha med makeup! og da får dere også en overaskelse! Så følg med! 

  Siden jeg ikke liker innlegg uten bilder kommer det ett par "tilfeldige," bilder.


  Skal til Paris med bestevenninden min neste Mai! Jeg gleder meg utrolig mye, det blir superkoselig!

 • Tips!


  Hei, det er tre produkter jeg har lyst til å anbefale dere! Det er en mascare fra "Hypnose," den er utrolig bra, jeg elsker den. Den har veldig bra børste, og lager ingen klumper. Ett biligere alternativ er en fra "Max factor." Den som er blå og  waterproof. Den holder kjempebra. (Se på bilde under.) Det siste produktet jeg skal anbefale nå er faktisk en lipgloss! Den er fra "Viva La Diva." Den har en fin lysrosa-tone. Den er utrolig søt, og gir fjeset et løft, syntes jeg. Man får litt ekstra "glow," av den! 
  Denne kan du kjøpe på Cubus, og den er utrolig billig og bra!

 • TGIF

  Hei! jeg heter Selma, og jeg skal blogge om mote, sminke, meg og litt sånn! Jeg søker desgin og header! Kan du lage? Kommenter, så legger jeg deg til som venn, til mer info!

  Endelig er det fredag, den beste dagen! Har vært syk hele uka, men føler meg bedre nå, det er noe med fredager, haha. Jeg skal bare slappe av, blogge, se på gullrekka og kose meg! 

  På bloggen kommer det til å være makeup videoer og masse gøy! Legg meg gjerne til som venn! : ) Dessvere blir det ikke noe video i dag, tror jeg. Jeg skal gjøre klar masse morsomt til dere!

  // Hva skal dere i kveld? //

   

 • Velkommen til min blogg!

  Dette er den første posten på min nye blogg ;)

 • passionformakeup

  Hei! Jeg er en glad jente som blogger om mote, fhasion, livet mitt og alt som intreserer meg!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits